BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 17, 2009

Silat ++ Tomoi

video

Putera sulong...3 tahun daaa...

video

Sunday, November 1, 2009

Gelanggang Baru PSSSM

yg baju putih tu,tuan rumah @ setiausaha taman yg beria-ia sgt nak buka gelanggang depan umah dia.tp haram dia tak turun main sama pun.hampehhh!!! :-)

***aku akan cuba dapatkan gambar terkini Dato' Mahaguru utk aku posting kat blog nih.

Ni sapo lak??? :-))) kah.. kah... kah...

Yg pakai kopiah nih best pren aku dari kocik2 dulu.masa berguru dulu pun dia regu aku.sampai la nih mana2 gelanggang buka pun aku dgn dia la yg ngajaq...kira kami ni org harapan mahaguru la yer...cehhh!!!

Tuan rumah pun nak tolong ngajaq sama...hentam aje la musa oiii!!!jgn buat pendekar bujang lapok udah.kah...kah...kah...!!!



Majlis Pembukaan gelanggang baru Pertubuhan Seni Silat Selendang Merah Malaysia di Taman Teluk Baiduri, Sg Pasir, Sg Petani pd 30/10/2009 (Jumaat malam Sabtu).

Aku tibai pakai jeans je turun ngajaq malam tu.nak buat macam na, siang tu bawa anak pusing2 pekan Alor Setar.kul 10.30 mlm baru sampai umah.program start kul 10.00 mlm.mana nyompek nak salin,baju aje la yg nyompek pakai.yg pasti...aku tak sempat mandi la.warghahahahaha...

Percutian Sua Rasa TV9...30/10/2009

Atas Menara Alor Setar...




Budak2 mcm ni la...lambat lepa dpt tengok moto besaq,moto polis pun dia hantam naik...

Wednesday, October 28, 2009

Otai Sound Enginering

Mamat ni la yang tolong aku settlekan masalah sound system masjid ni.org tv3 pasti kenal dgn dia,apatah lagi team MyStarz LG dan Jom Heboh...otai beb!!!korang agak2 la muka dia camna...(masa ni jam 3.30 pg beb...)

Tugasan akhir seorang Bendahari

Last choice, aku terpaksa naik atas menara gak setup speaker...bulan posa nih.

Setelah bertahun-tahun masalah ni tak pernah selesai di Masjid Al-Barakah, akhirnya aku dah temui penguhujung jalan buntu ni...tukaq mixer yg 'cak kang' ke Yamaha Mixer.ribu2 tu...

Tuesday, October 27, 2009

Raya...







Aku Hari Ini

Aku Hari Ini,
Bukan lagi Pengerusi Pemuda Al-Barakah, Tikam Batu...

Aku Hari Ini,
Bukan lagi Bendahari Masjid Al-Barakah, Tikam Batu...

Aku Hari Ini,
Bukan Lagi Pengarah Pilihanraya
UPU 015
di N27 Dun Pantai Merdeka
(Lagu Cinta Pantai Merdeka nyanyian Tropika/Jinbara tu laa...)
alias YB Abdullah Jusoh
alias Exco Kerajaan Negeri Kedah,
P015 Parlimen Sungai Petani
alias Parliman YB Dato' Johari Abdul...

Aku Hari Ini,
Hanyalah Ahli Biasa sebuah parti politik dengan nombor keahlian 0848490...

Aku Hari Ini,
Bukan penentang kerajaan,
Sapa pun jadi kerajaan aku akan patuh,
Selagi kerajaan yg tidak korupsi dan kuku besi,

Aku Hari Ini,
Penentang UMNgOk,
Penentang parti Bini Najib alias BN...

Monday, October 26, 2009

New Post

Setelah sekian lama menyepi dari dunia blogging ni...kini aku kembali setelah aku kembali hidup...

kawan2 blogger...see ya!!! huhu!!!

|||